Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Είναι ξανά μαζί μετά το "Survivor"; [βίντεο]


Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Είναι ξανά μαζί μετά το "Survivor"; [βίντεο]

Τι απάντησαν σε κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη;  

Στο πλατό του “Love It”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 14 Ιουλίου ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μεταξύ άλλων κλήθηκαν να απαντήσουν είναι και πάλι μαζί μετά το τέλος του “Survivor”. 

Ο Σάκης είπε χαρακτηριστικά: “Το συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο”.

Κατόπιν, η Μαριαλένα επεσήμανε: “Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 


 

 

Tags σακης κατσουλης, μαριαλενα ρουμελιώτη, διασημοι, ζευγαρι, survivor, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4330 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3268 s // Total time: 3.7597 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X