Τι δήλωνε η Δέσποινα Βανδή στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της σε κυπριακό έντυπο πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός;


Τι δήλωνε η Δέσποινα Βανδή στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της σε κυπριακό έντυπο πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός;

“Ήμουν και παραμένω ο ίδιος άνθρωπος”   

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Πέμπτης, 15 Ιουλίου η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έπειτα από 22 χρόνια κοινής πορείας και 18 χρόνια γάμου. 

Η τραγουδίστρια στις αρχές Ιουλίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού μας. 

Παρόλο που όπως φαίνεται δεν βίωνε και την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή, η ίδια βιώνει μία δημιουργική περίοδο όσον αφορά στα επαγγελματικά της καθώς βρίσκεται ξανά στη σκηνή έπειτα από αρκετό καιρό λόγω πανδημίας. 

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη είχε δηλώσει: “Ουδέποτε ήμουν εσωστρεφής ή απόμακρη. Ήμουν και παραμένω ο ίδιος άνθρωπος. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο σίγουρα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη Δέσποινα του τότε και του τώρα […] Τόσο το κορίτσι του “Γέλα μου” όσο και η γυναίκα του “Πέτρα”… έχουν ένα κοινό: Την αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι! Σίγουρα το κορίτσι του “Γέλα μου” χαίρεται που δεν σταματά να εξελίσσεται και που βλέπει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται. Και σίγουρα συνεχίζει να ονειρεύεται και να δουλεύει για να εκπληρώσει ακόμα περισσότερα όνειρά του”. 
 

Tags δεσποινα βανδη, χωρισμος, διαζυγιο, ντεμης νικολαιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3619 s (228 Queries.) // Parse time: 4.3304 s // Total time: 7.6923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X