Βανδή – Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο! 


Βανδή – Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο! 

Η ανακοίνωση στα παιδιά τους.  

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου.

Η ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους ήταν για αρκετούς «βόμβα», αλλά για όσους βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι καθόλου ξαφνικό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας downtown.gr. "Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στον ίδιο ιστότοπο, ιδιοκτησίας Νάνσυς Ζαμπέτογλου. 

Διαβάστε ακόμα: Τι δήλωνε η Δέσποινα Βανδή στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της σε κυπριακό έντυπο πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός;

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. "Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει", σημειώνεται στο άρθρο για τον χωρισμό Βανδή – Νικολαΐδη.

Οι συζητήσεις για το διαζύγιο και η ανακοίνωση στα παιδιά τους

Όπως γράφεται στο downtown.gr, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο. "Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής".

Πηγή: tlife.gr 

Tags δεσποινα βανδη, ντεμης νικολαιδης, παιδια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, διαζυγιο, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1511 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5190 s // Total time: 2.6700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X