Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που την αποκαλούν γριά και μπάζο [εικόνα]


Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που την αποκαλούν γριά και μπάζο [εικόνα]

Η αφιλτράριστη εικόνα που ανήρτησε του εαυτού της.

Μια δημοσίευση που μας ξάφνιασε έκανε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, 16 Ιουλίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η παρουσιάστρια η οποία επιλέγει να μοιράζει στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media, αυτή τη φορά ξέσπασε σε όλα όσα ακούει για εκείνην, με μια εικόνα της στην οποία την είδαμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και χωρίς φίλτρα. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η υπέροχη καλοκαιρινή εικόνα που ανήρτησε με την κόρη της στην πισίνα

Στη λεζάντα γνωστοποίησε πως πολλές φορές κρίνεται για την εξωτερική της εμφάνιση, καταθέτοντας τα εξής:Γριά", "μπάζο", "Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι" ,"γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου;" Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά ευχομαι να ομορφαίνουν κ σ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ… Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα". Δείτε τη σχετική εικόνα που ακολουθεί:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, ΞΕΣΠΑΣΜΑ, μηνυμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2667 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4495 s // Total time: 2.7161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X