Shakira: Oι φήμες σχετικά με τη σεξουαλική προτίμηση της τραγουδίστριας


Shakira: Oι φήμες σχετικά με τη σεξουαλική προτίμηση της τραγουδίστριας

To coming out ως ομοφυλόφιλη.

Μία αλλαγή στο προφίλ της στο Twitter πυροδότησε τις φήμες σχετικά με τη σεξουαλική προτίμηση της τραγουδίστριας.

Η Shakira, η οποία προσπαθεί η προσωπική της ζωή να μη γίνεται θέμα συζήτησης, κρατάει χαμηλό προφίλ, με τις αναρτήσεις της στα social media να αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά της. Και όμως ορισμένοι χρήστες του Twitter πιστεύουν πως η λατίνα τραγουδίστρια πρόκειται να κάνει coming out ως ομοφυλόφιλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Shakira πριν από λίγες ημέρες άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της στο Twitter, βάζοντας ένα φόντο που περιείχε τις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του φούξια. Η τραγουδίστρια την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, όπου τα χρώματα αυτά μπορεί να τα δει κανείς στο artwork της φωτογραφίας του κομματιού, όμως πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η επιλογή δεν ήταν τυχαία. 

Διαβάστε ακόμα: Shakira: Αυτό θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της [εικόνα]

Όπως θα υπογραμμίσει χρήστης του Twitter, τα χρώματα αυτά ανήκουν στη λεσβιακή σημαία, με την επιλογή της Shakira να έχει κάποιο κρυφό μήνυμα. Τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν πολλοί, ο οποίοι βρίσκουν αδιανόητο η κίνηση αυτή να είναι τυχαία. 

Πέρα όμως από τις φήμες που κυκλοφόρησαν, οι fans της είναι πολλοί ενθουσιασμένοι, καθώς η Shakira κυκλοφόρησε μετά από καιρό ένα νέο κομμάτι, που πριν κλείσει 24ωρο στον αέρα έχει ήδη ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο προβολές. 

Προς το παρόν, η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο στα social media, ούτε μέσω των εκπροσώπων της.

 

 

Πηγή:madamefigaro.gr

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, shakira


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9514 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3956 s // Total time: 3.3469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X