Βίσση - Βανδή: Το αδημοσίευτο βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση εκτός πλατό


Βίσση - Βανδή: Το αδημοσίευτο βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση εκτός πλατό

Σε χαλαρές στιγμές οι τραγουδίστριες - Όλα όσα έγιναν.

Την κορυφαία εως ιστορική μουσική συνύπαρξη της  Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή ζήσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο επάνω στη σκηνή του J2US.

Με αυτή τους την κίνηση οι δυο καλλιτέχνιδες, θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα, και χάρισαν στους χιλιάδες θαυμαστές τους ίσως μια από τις ωραιότερες μουσικές τους συνεργασίες.

Η πρώτη γνωριμία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή έγινε στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη, και σήμερα Πέμπτη, 22 Ιουλίου,με αφορμή τα γενέθλια της δεύτερης, ο Έλληνας παραγωγός, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα καλά κρυμένο βίντεο των δυο τραγουδιστών από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι τους όταν έκαναν εκεί την πρόβα τους για το live show. 

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του post ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε: "Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά και συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags αννα βισση, δεσποινα βανδη, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8120 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3328 s // Total time: 2.1448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X