Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό μου βήμα!


Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό μου βήμα!

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στα ερτζιανά.   

Μικρή πίστευα στα όνειρα… Ακόμη πιστεύω δηλαδή! Ε λοιπόν ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα γίνεται ακόμη καλύτερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ.

Ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή μεγαλώνοντας, θα έκανα ραδιόφωνο. Κάτι το οποίο έγινε στο όχι και τόσο κοντινό παρελθόν. Ωστόσο αυτό που πάντα ήθελα ήταν να είμαι στην ομάδα του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου. 

Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω το νέο που επαγγελματικό βήμα. Από την 1η  Σεπτεμβρίου θα τα λέμε ραδιοφωνικά μέσα από τη συχνότητα του SUPER FM!

Ξέρεις όμως γιατί προηγουμένως έγραψα ότι το όνειρο μου γίνεται ακόμη καλύτερο; Επειδή δεν θα είμαι μόνη, αλλά με το ταίρι μου, τον Πέτρο μου.  

Ζευγάρι στη ζωή – ζευγάρι και στα ερτζιανά!

Δεν ξέρω αν αυτός που το σκέφτηκε, αν το σκέφτηκε διπλά και τριπλά! Γιατί καταλαβαίνεις ότι θα «φάμε τα μουστάκια μας» με τις διαφωνίες μας. Επίσης, δεν ξέρω εάν ο Πέτρος θα αντέξει να είναι μαζί μου και στο ραδιόφωνο!

Όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα που στριφογυρνάνε στο μυαλό μου, θα απαντηθούν στη νέα Super σεζόν, τόσο σε σένα που θα μας ακούς αλλά σε εμάς που θα το ζούμε καθημερινά, 16:00-18:00.  

Backstage υλικό από την επίσημη φωτογράφιση… τα υπόλοιπα θα τα ακούς καθημερινά, από τον Σεπτέμβριο, στις 16:00-18:00, στον SUPER FM. 

Love,

K. 

xx
 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πετρος αθανασιου, super fm, παραγωγοι, ραδιοφωνο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0204 s // Total time: 0.0208 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X