Μάθετε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards


Μάθετε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου επιστρέφει για 16η χρονιά   

Τα Cyprus Eating Awards 2020 που παρουσιάζει η Nespresso... επιστρέφουν! 80 υποψήφια εστιατόρια σε 13 κατηγορίες, διεκδικούν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού! 

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, επιστρέφουν. Το Check In Cyprus, με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό και τους συνεργάτες του, που τόσα χρόνια το στηρίζουν, διοργανώνει για 16η χρονιά τη μεγάλη γιορτή της γεύσης, τα Cyprus Eating Awards, όπου επιβραβεύονται τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso. 

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του θεσμού, η ομάδα του Check In Cyprus για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο το concept των "4 Hands", όπου δύο κορυφαίοι σεφ θα συνδημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα απολαύσουν οι προσκεκλημένοι τη βραδιά της εκδήλωσης.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Nissos Beach House στη Λεμεσό, οι καταξιωμένοι σεφ Νίκος Καραθάνος και Γιάννης Μπαξεβάνης υπόσχονται μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία, πάνω στο κύμα, με άρωμα μεσογειακό. 

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου.

Διαβάστε όλα όσα αφορούν στα βραβεία στο Check In Cyprus


 

Tags cyprus eating awards, βραβεια, λούης πατσαλίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1266 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3514 s // Total time: 3.4780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X