Κατερίνα Μηλιώτη: Τα συμπτώματα της 16χρονης κόρης της από το εμβόλιο και το μήνυμά της τροφή για σκέψη! 


Κατερίνα Μηλιώτη: Τα συμπτώματα της 16χρονης κόρης της από το εμβόλιο και το μήνυμά της τροφή για σκέψη! 

“… Ίσως γλύτωναν τα παιδιά μας”

Πριν από πέντε ημέρες η Κατερίνα Μηλιώτη είχε συνοδεύσει τη 16χρονη κόρη της, Σιμώνη στο εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, κατόπιν επιθυμίας του έφηβου κοριτσιού. 

Νωρίτερα σήμερα, 10 Αυγούστου, η παρουσιάστρια με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστά τα συμπτώματα που είχε η κόρη της μετά τον εμβολιασμό αλλά στέλνοντας και ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που αρνούνται να εμβολιαστούν. 

“Ξέρετε ότι είμαι υπέρ των εμβολιασμών (γενικώς.) Προετοιμαστείτε όμως και για δύσκολες καταστάσεις. Το πρώτο 24ωρο του εμβολιασμού της την περασμένη Πέμπτη, η Σιμώνη ήταν μες στην τρελή χαρά. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα ο πυρετός κυμαίνεται από 38 μέχρι 39.9. Ίσως να υπήρχε κάποια ίωση και να επιδεινώθηκε από τον εμβολιασμό. Ο πυρετός είναι ένα από τα συμπτώματα. Υπάρχουν και άλλα. Αν αναλάμβαναν την ευθύνη τους οι ενήλικες και εμβολιάζονταν και φτιάχναμε τείχος ανοσίας, ίσως γλύτωναν τα παιδιά μας. Ίσως λέω...”, έγραψε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος. 


 

Tags κατερινα μηλιωτη, σιμωνη, κόρη, εμβολιο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6194 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4946 s // Total time: 3.1140 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X