Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

 

Ταύρος

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

 

Δίδυμοι

Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές… Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ! Η απροσεξία και η τάση σας για γρήγορη οδήγηση και μεγάλες ταχύτητες μπορούν να σας στοιχίσουν…

 

Καρκίνος

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και αυτό θα φαίνεται στην ακτινοβολία σας! Η ευγενική σας φύση και ο χαρισματικός σας χαρακτήρας θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοντινοί σας άνθρωποι… Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της μέρας, μια και υπάρχει μια ένταση που σας αποσπά την προσοχή από την δουλειά σας.

 

Λέων

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

 

Παρθένος

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

 

Ζυγός

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

 

Σκορπιός

Η μέρα προσφέρεται σε όσους αναζητούν δουλειά! Θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει ή θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσο δε από εσάς δεν αισθάνεστε ευτυχείς στην δουλειά που βρίσκεστε, ίσως η σημερινή μέρα να σας φέρει κάτι καινούργιο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων.

 

Τοξότης

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!!!

 

Αιγόκερως

Ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα για την σχέση ή το γάμο σας. Εάν έχει τελματώσει, ή θα βρείτε τρόπο να την αναζωογονήσετε, ή θα αποδεχτείτε το ναυάγιο και θα αποχωρήσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε οτιδήποτε δραστικό, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα…

 

Υδροχόος

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

 

Ιχθείς

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2121 s (247 Queries.) // Parse time: 0.9551 s // Total time: 4.1671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X