Το μυστικό συστατικό ομορφιάς της Kim Kardashian για βελούδινη επιδερμίδα που έχεις ήδη στο ντουλάπι σου!


Το μυστικό συστατικό ομορφιάς της Kim Kardashian για βελούδινη επιδερμίδα που έχεις ήδη στο ντουλάπι σου!

Το γλυκό συστατικό που αφήνει την επιδερμίδα λεία και υγιή.

Για την Kim Kardashian, η διατήρηση του status της ως ενός από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα στον κόσμο της ομορφιάς δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να έχει δοκιμάσει διάφορες θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος ή ακόμα και να έχει μια ομάδα επαγγελματιών που την ακολουθεί καθημερινά για τις glam εμφανίσεις, όμως πολλά είναι τα προϊόντα που μπαινοβγαίνουν από την ρουτίνα περιποίησης της.

Ωστόσο, ενώ η βασίλισσα των social media είναι γνωστό ότι ενδίδει σε πολυτελείς περιποιήσεις ομορφιάς, έχει μοιραστεί το πιο “γλυκό” συστατικό που χρησιμοποιεί για να ενυδατώσει την επιδερμίδα της.

Αυτό λοιπόν που χρησιμοποιεί και πετυχαίνει την βελούδινη υφή στο σώμα της είναι η ζάχαρη! Η σταρ, έχει εντάξει τη χρήση της ζάχαρης στη ρουτίνα περιποίησης της την ώρα του μπάνιου. Η ζάχαρη είναι το  πιο φυσικό απολεπιστικό χάρη στην υφή της και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί την υγρασία. Η ζάχαρη είναι επίσης μια φυσική πηγή γλυκολικού οξέος, το οποίο διεισδύει στο δέρμα και βοηθά στην αναπαραγωγή των κυττάρων με αποτέλεσμα να σου χαρίζει μια πιο φρέσκια και υγιή επιδερμίδα.

Για να αποκτήσεις και εσύ λεία και υγιή επιδερμίδα, τρίψε λίγη ποσότητα ζάχαρης στο  σώμα σου όπως θα έκανες και με ένα κανονικό scrub σώματος, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό και για να διατηρήσεις την υγρασία, εφάρμοσε αμέσως μετά το μπάνιο ενυδατική κρέμα σώματος.

Photo credits: Instagram / @kimkardashian

Tags beauty, body, skincare, sugar, kim kardashian, Ομορφια, περιποιηση σωματος, Σώμα, ζαχαρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6887 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2549 s // Total time: 2.9436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X