Alex Rodriguez: Πως χαρακτηρίζει τα πέντε χρόνια σχέσης με την Jennifer Lopez


Alex Rodriguez: Πως χαρακτηρίζει τα πέντε χρόνια σχέσης με την Jennifer Lopez

Η ειλικρινής εξομολόγηση του πρώην συντρόφου της.

Ενώ η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck τα πάνε καλύτερα από ποτέ, ο πρώην σύντροφός της Lopez φαίνεται να παίρνει τα πράγματα λιγάκι πιο χαλαρά. Αν και η σχέση τους τελείωσε με έναν διαλυμένο αρραβώνα, ο πρώην παίκτης του Baseball έχει μόνο καλά να πει για την πρώην σχέση του.

“Είχα πέντε χρόνια απίστευτης ζωής και συντροφικότητας”, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Tonight όπου ερωτήθηκε για τη σχέση του με τη super star.

Οι δυο τους χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο με μια κοινή τους δήλωση όπου έλεγαν “Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις και έργα. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον και για τα παιδιά και των δυο μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που έχουμε να πούμε είναι ευχαριστούμε σε όλους όσοι έστειλαν καλά λόγια και υποστήριξη.”

Διαβάστε ακόμα: JLo: Έκανε unfollow τον Alex Rodriguez και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες

Ο Rodriguez δεν μίλησε για τον χωρισμό τους στο Entertainment Tonight, αλλά γενικότερα για τη σχέση τους λέγοντας “Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το πάρουμε αυτό και να πούμε ‘Ξέρεις τι; Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα τελευταία πέντε χρόνια, πώς θα κάνουμε τα επόμενα πέντε χρόνια καλύτερα με τα μαθήματα που πήραμε;'”

“Είμαι σε μια εξαιρετική φάση. Είμαι πολύ ευγνώμων για του πού με έχει βάλει ο Θεός και το φως και ανυπομονώ πραγματικά. Κυρίως για να δω πώς αναπτύσσονται τα κορίτσια μου”, συμπλήρωσε.

Ο Alex Rodriguez έχει ακόμη πολλές φωτογραφίες με την JLo στον λογαριασμό του στο Instagram. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Jennifer Lopez διέγραψε ή αρχειοθέτησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες, “διαγράφοντας” εντελώς την πρώην σχέση της. Μαζί με αυτό, όπως φαίνεται σταμάτησε να τον ακολουθεί, ενώ ο Rodriguez εξακολουθεί να την ακολουθεί όπως και διάφορα fan accounts.

 

Πηγή:madamefigaro.cy

Tags διασημοι, alex rodriguez, JLO, Jennifer Lopez, gossip, showbiz, celebrities, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4709 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2962 s // Total time: 2.7670 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X