Η φετινή θεματική μαγειρική βραδιά είχε άρωμα Αμερικής


Η φετινή θεματική μαγειρική βραδιά είχε άρωμα Αμερικής

Η οικογενειακή συνήθεια που έγινε λατρεία!

Κάθε Αύγουστο μαζεύονται όλα τα ξαδέλφια στο χωριό, απόδημοι και μη, για τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Πριν ακόμα γνωρίζω τον Πέτρο άρχισαν να κάνουν θεματικές βραδιές μαγειρικής και κάθε χρόνο να αφιερώνουν την βραδιά και σε μία χώρα. Μπορείς να το πεις και "θεσμό" καθώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. 

Πέρσι η βραδιά ήταν a la Ιταλικά, φέτος αποφασίσαμε να φτιάξουμε burgers καθώς είχαν έρθει συγγενείς από την Αμερική και θελήσαμε την αφιερώσουμε σ’ αυτούς.

 

Κάναμε μία γρήγορη έρευνα για το τι βάζουν συνήθως οι Αμερικάνοι στο burger τους, φτιάξαμε μία λίστα με τα υλικά πάντοτε προσαρμοσμένη στις δικές μας γευστικές προτιμήσεις και φύγαμε κατευθείαν για τις προμήθειες.

Ο Πέτρος ανέλαβε το ψήσιμο, μαζί με τη Θεία Τασία η οποία είναι "το παιδί για όλες τις δουλειές", και οι υπόλοιποι περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε εάν θα πετύχει η συνταγή.

 

Iδού το αποτέλεσμα:

Φυσικά, δεν έλειψε από το πάρτι η μουσική, η καλή διάθεση και τα πειράγματα που έκαναν οι μεγαλύτεροι προς τους μικρότερους και το αντίθετο.

Ε λοιπόν έχω να σου πω ότι αυτές τις βραδιές τις έχω αγαπήσει από την πρώτη μέρα καθώς η οικογένεια (30 άτομα περίπου) έρχεται ακόμη πιο κοντά και δένεται περισσότερο.

Love,

K.

xx

 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8731 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4364 s // Total time: 2.3095 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X