Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο με όλα τα μέλη της οικογένειας της που δημοσίευσε


Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο με όλα τα μέλη της οικογένειας της που δημοσίευσε

Ο ξεχωριστός ρόλος του συζύγου της και της κορούλας της.

Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Ελεονώρα Μελέτη για να μας παρουσιάσει εν συντομία τα μέλη της οικογένειας της αλλά και να προωθήσει την καμπάνια της νέας της τηλεοπτικής στέγης όσον αφορά τον προγραμματισμό τους. 

Με αφορμή κυρίως την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega, η παρουσιάστρια απευθύνεται στα κοντινά της πρόσωπα, όπως τη μητέρα της, τον πατέρα της, τη νονά της αλλά και την κόρη της Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, Θοδωρή, ρωτώντας τους έναν προς έναν τι είναι αυτό που περιμένουν να δουν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Συγκινούν τα λόγια της τρίχρονης κόρης της για τις πυρκαγιές [εικόνες]

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα ακόλουθα: "H οικογένεια μου είναι κυριολεκτικά κάτι σαν την οικογένεια "πάστα Φλώρα". Με το που τους είπα πως θέλω να φτιάξω ένα βιντεάκι για το promo του tomegatokalo δεν είχα ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Τα μόνα "προβλήματα" που αντιμετωπίσαμε στο "γύρισμα" ήταν το ότι η Αλεξάνδρα δεν μπορούσε με τίποτα να πει "Νίκος Ευαγγελάτος" γι αυτό κ περιορίστηκε στο …live news , ενώ ο Θοδωρής ψηνόταν στο πυρετό από τη β´ δόση εμβολίου. Παρ’ όλα αυτά… "κούκλος"! Οι λοιποί συγγενείς έβγαλαν το κομμάτι τους με "την πρώτη"! Αν είχα εύκαιρους κ άλλους από το σόι , θα έβαζα οοοοόλα τα προγράμματα του megatvcom". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, οικογενεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4343 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2960 s // Total time: 2.7303 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X