Η ΑΓΟΡΑ Λεμεσού παρουσιάζει το πρωτοποριακό "Nouveau Chinese streetfood"


Η ΑΓΟΡΑ Λεμεσού παρουσιάζει το πρωτοποριακό "Nouveau Chinese streetfood"

Ώρα να γνωρίσετε το ΗΑΟ Cyprus.  

Πολλοί ίσως να έλεγαν πως το κινέζικο φαγητό βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και δεκαετίες, επομένως δεν χρειάζεται περαιτέρω εισαγωγή.

Ισχύει; Όχι πια! 

Υπάρχουν πλέον πολλά είδη κινέζικου φαγητού. Πέρασαν οι εποχές των υγρών νουντλ με λιπαρό χοιρινό κρέας, γαρνιρισμένα με κάποια πρωτότυπη σάλτσα σόγιας. 

Η νέα άφιξη στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού ονομάζεται HAO και προτείνει πρωτοποριακό "Nouveau Chinese streetfood".

Βασίζεται σε ένα εξαίρετης ποιότητας ρύζι Jasmin ή σε νουντλ μαγειρεμένα σε μέτριο βαθμό (au-point) με αυθεντικά κινέζικα μπαχαρικά και φρέσκα υλικά τοπικής προέλευσης με σκοπό να αποτελέσει τη βάση για μια αλχημεία γεύσεων που δεν συγκρίνεται με καμία του είδους της. Τα πιάτα που προτείνει το ΗΑΟ προσαρμόζονται στις διατροφικές προτιμήσεις του καθενός, προσελκύοντας έτσι κάθε απαιτητικό γούστο.

"Θέλουμε οι λάτρεις του φαγητού μας να απολαμβάνουν τον μυστηριώδη πλούτο της κινεζικής κουζίνας και να παραμένει η επίγευση των διάφορων γευστικών αποχρώσεων των πιάτων μας".

Λίγα λόγια για τους ΗΑΟ.

Οι γονείς των αδελφών Liu, Jessy και Yike, έφτασαν στην Αυστρία από την Κίνα στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και από τότε στέφθηκαν πρωτοπόροι της κινεζικής κουζίνας στην Αυστρία με τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Sushi και Teppanyaki, καθώς και την καθιέρωση της κατ’ οίκον παράδοσης κινέζικου φαγητού.  Από τις πρώτες μέρες δραστηριοποίησής τους, οι αδελφές έθεσαν θεμέλιους λίθους για τις επιχειρήσεις εστίασης και άρχισαν ήδη στα τέλη της εφηβείας τους να αναλαμβάνουν μια σειρά ασιατικών εστιατορίων σε διάφορες αυστριακές πόλεις. Σήμερα είναι ιδιοκτήτριες και λειτουργούν με επιτυχία διάφορα εστιατόρια κινεζικής, ιαπωνικής και  ταϊλανδέζικης κουζίνας υψηλής ποιότητας, καθώς και μπιστρό-μπαρ γαλλικού στιλ.
 

Tags αγορα, λεμεσος, Nouveau Chinese streetfood, ΗΑΟ Cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8060 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3679 s // Total time: 3.1739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X