Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της με αφορμή την γιορτή της [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της με αφορμή την γιορτή της [εικόνα]

Ο ξεχωριστός τρόπος που της ευχήθηκε.

Την ονομαστική της γιορτή είχε χθες, Δευτέρα, 30 Αυγούστου, η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρα. 

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέλεξε να ευχηθεί στο κοριτσάκι της μέσα από μια πολύ γλυκιά εικόνα τους, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τη βάπτιση της δίχρονης κόρης της [εικόνα]

Συγκεκριμένα, στην εικόνα μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί και χαμογελάνε στον φακό, με την ομοιότητά τους να είναι άκρως εμφανή. 

Στη λεζάντα του post, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα ακόλουθα: “Χρόνια πολλά Αλέξανδρε, χρόνια πολλά ΑΛεξάνδρα! Χρόνια πολλά κ στη δίκη μου ηλιαχτίδα! Που ξυπνάει όταν έχει "ξωρεμήσει" ( ξημερώσει) της αρέσει να κάνει στην άμμο "σκάστρα" ( κάστρα) , θέλει πίτσα χωρίς "ματιράρια" (μανιτάρια), της αρέσει η "φλυντζάνα" ( μελιτζάνα) αλλά το αγαπημένο της φαγητό είναι μια ωραία, "σαν βουνό" "μαρακουναδα" ( μακαρονάδα). Κ παρά το γεγονός ότι πολλά τα λέει λάθος, καταφέρνει κ τα συνδυάζει τόσο ωραία μεταξύ τους και με τέτοιο θεατρινισμό, που κάποια στιγμή αργά το απόγευμα αναρωτιέμαι "άραγε θα συνεχίσει να έχει λογοδιάρροια κ στον ύπνο της;" Την τέλεια αυτή φωτογραφία τράβηξε η μοναδική Ολυμπία Κρασαδάκη”. Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, κόρη, γιορτη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1759 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5579 s // Total time: 2.7338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X