Ανδρέας Δημητρόπουλος – Γιώτα Δαμιανού: Έτοιμοι για την πρεμιέρα του "Ήρθε κι έδεσε"


Ανδρέας Δημητρόπουλος – Γιώτα Δαμιανού: Έτοιμοι για την πρεμιέρα του "Ήρθε κι έδεσε"

Λίγο πριν την επιστροφή τους μίλησαν αποκλειστικά στο ilovestyle.com   

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού είναι το αγαπημένο μας τηλεοπτικό δίδυμο καθώς κατάφεραν μέσα από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό και να γίνουν η πρωινή συνήθεια που δεν μας αφήνει να ξεκολλήσουμε.

Οι δύο παρουσιαστές λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους, στις 6 Σεπτεμβρίου μίλησαν στο ilovestyle.com για τη μεταξύ τους σχέση ως συνεργάτες, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές! 

Όπως φαίνεται “Ήρθε κι έδεσε” καθώς η εκπομπή συνεχίζει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Στο ξεκίνημά της, πέρυσι, περιμένατε αυτή την εξέλιξη; 

Ανδρέας Δημητρόπουλος: Εγώ ναι και κανείς άλλος νομίζω. Ειδικά αυτήν την εξέλιξη!

Γιώτα Δαμιανού: Εγώ όχι, για να πω την αλήθεια. Απλά πίστευα στη χημεία μας. Αυτό που ακολούθησε όμως όχι.

Τι θα κρατήσετε από την περσινή τηλεοπτική σεζόν, που ήταν αρκετά ιδιαίτερη ελέω πανδημίας; 

Α: Τα γέλια μας, τις πλάκες μας και γενικά τις ωραίες στιγμές που περάσαμε. 

Γ: Εγώ τα πάντα! Κάθε στιγμή για μένα ήταν μοναδική. Επειδή γεγονός ήταν μια δύσκολη χρόνια θα πω ότι ξεχωρίζω τα απίστευτα γέλια που κάναμε και κάνανε και οι τηλεθεατές μαζί μας.

Η εκπομπή αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό και πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης! Τα νούμερα είναι κάτι που σας απασχολεί;

Α: Ε, λίγο! 

Γ: Ναι αλλά όχι σε σημείο που θα έχει αντίκτυπο στη ψυχολογία μου. Κάνουμε το “Ήρθε κι έδεσε” για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές όχι για να αγχωνόμαστε.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν φιλοξενήσατε στην εκπομπή αρκετές προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που αυτό αποτελεί επιτυχία για την εκπομπή. Ποιο πρόσωπο που γνωρίσατε μέσα από τις συνεντεύξεις που κάνατε σας έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση; 

Α: Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν δυο προσωπικότητες που ξεχώρισα!

Γ: Θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα για τους δυο πρώτους, αλλά νομίζω ότι και ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκπληκτικός όπως και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η ενότητα της μαγειρικής ήταν, θεωρώ, το εύρημα της εκπομπής και είδαμε και τους δύο να την απολαμβάνετε. Θα εξελίξετε αυτό το κομμάτι; 

Α: Εννοείται! Η μαγειρική, που είναι και το σήμα κατατεθέν, θα είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Γ: Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα ούτε εγώ ότι είμαι τόσο καλή στη μαγειρική. Εννοείται ότι θα το εξελίξω και θα σας καταπλήξω.

Η μεταξύ σας σχέση, όπως φαίνεται, είναι εξαιρετική. Μιλήστε μας λίγο ο ένας για τον άλλο ως συνεργάτη;

Α: Φαίνεται; Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες της καριέρας μου. Πηγή χαράς και αισιοδοξίας.

Γ: Αυτό που βλέπετε στην οθόνη αυτό ακριβώς είναι και εκτός οθόνης. Ο Ανδρέας για μένα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης. Είναι οικογένεια!

Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή τη νέα σεζόν; Τι να περιμένουμε; 

Α: Έρχονται εκπλήξεις!

Γ: Μείνετε συντονισμένοι!

*Η εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε" κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου στις 9:30 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα. 

Tags ανδρέας δημητρόπουλος, γιωτα δαμιανου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, ηρθε κι εδεσε, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4698 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3466 s // Total time: 2.8163 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X