Καρολίνα Πελενδρίτου: Πως ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν πως θα επαναλαμβανόταν ο αγώνας στους Παραολυμπιακούς; 


Καρολίνα Πελενδρίτου: Πως ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν πως θα επαναλαμβανόταν ο αγώνας στους Παραολυμπιακούς; 

“Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα”  

Η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες του νησιού μας η οποία πρόσφατα συμμετέχοντας στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο κατάφερε να εξασφαλίσει δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο.

Ο αγώνας στα 50μ Ελεύθερο Κολύμβησης στην Κατηγορία S11, χρειάστηκε να επαναληφθεί κατόπιν ένστασης που πραγματοποιήθηκε και η ίδια μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή “Έλα να δεις”, εξομολογήθηκε πως βίωσε εκείνες τις στιγμές.

“Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα η ακύρωση της κούρσας γιατί δεν είναι το καλό μου το αγώνισμα και λίγο πιέστηκα και στρεσαρίστηκα για αυτόν τον αγώνα και ένιωθα πολύ κουρασμένη […] Όταν τελικά ανακοινώθηκε μετά από 1-2 ώρες η ακύρωση της κούρσας, έβαλα τα κλάματα για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα αν μπορώ να ξανατρέξω αυτή την κούρσα”, εξομολογήθηκε η Παραολυμπιονίκης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Καρολίνα Πελενδρίτου, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, παραολυμπιακοι, ΤΟΚΙΟ, διασημοι, ακυρωση, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0260 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5925 s // Total time: 2.6185 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X