Ο λαμπερός γάμος της Κλέλιας Χατζηιωάννου με guest star την Άννα Βίσση!


Ο λαμπερός γάμος της Κλέλιας Χατζηιωάννου με guest star την Άννα Βίσση!

Ο γάμος στους κοσμικούς κύκλους που έγινε talk of the town!  

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, η ισχυρή κυρία στον χώρο της ναυτιλίας με καταγωγή από το νησί μας, Κλέλια Χατζηιωάννου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Σκορίλα. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο στο Ψυχικό με ελάχιστα άτομα από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον. 

Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν  η Ρόζμαρι Χατζηιωάννο, σύζυγος του αδελφού της νύφης Πόλη Χατζηιωάννου και η  επιστήθια φίλη του και πολιτικός Ντορα Παλλη.

Παρανυφάκια τα παιδιά του ζευγαριού, Άννα και Λουκάς και η ανίψια τους Άρια Χατζηιωάννου κόρη του Στέλιου και της Όρλας Χατζηιωάννου

Ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό όπου τραγούδησε η μοναδική, Άννα Βίσση. 

Το γαμήλιο δείπνο φιλοξένησε περίπου 80 άτομα, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι συμμαθήτριες της Κλέλιας, Ναλίτα Καρρέρ και Αντζελα Βαγιωνή, οι αδερφές Τερέζα Ηλιάδη και Αγγέλα Δημητρίου, ο σχεδιαστής Laskaris, η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή και η κοσμηματοπώλης Λιάνα Βουράκη, που είχε επιμεληθεί τις μπομπονιέρες – μια μικρή ασημένια ορχιδέα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το newsbreak.gr. Δείτε πιο κάτω τη μοναδική εικόνα από την ημέρα του γάμου που η ίδια η Κλέλια Χατζηιωάννου δημοσίευσε: 


 

Tags κλελια χατζηιωαννου, κωνσταντινος σκοριλας, Γαμος, ψυχικο, αννα βισση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3538 s (279 Queries.) // Parse time: 0.5867 s // Total time: 2.9405 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X