Δραστική σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και σώματος!


Δραστική σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και σώματος!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε 

Στην κλινική ANANEOSIS προσφέρουμε θεραπείες ανανέωσης για άνδρες και γυναίκες, σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής, υγείας και ευεξίας. Πρόκειται για μη-επεμβατικές ιατρικές θεραπείες, που αποσκοπούν όχι μόνο στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ψυχολογικής ευεξίας και της σωστής σεξουαλικής λειτουργίας. Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD FIBMS, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής και Γεροντολογίας με σπουδές και πολύχρονη πείρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την ομάδα της, έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της, κλινική ANANEOSIS, που περιλαμβάνει πρωτοποριακές πτυχές της Αισθητικής Ιατρικής σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών.

Τι είναι το BTL Exilis Ultra 360 ™;

Το σύστημα BTL Exilis Ultra 360 ™ αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις θεραπείες σύσφιξης, λιπόλυσης και αναζωογόνησης προσώπου και σώματος. Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (RF ™) για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, για τη μείωση των ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος. Επιστημονικά αποδεδειγμένο από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου, το σύστημα αυτό είναι μία πραγματική επανάσταση!

Πώς λειτουργεί;

Το BTL Exilis Ultra 360 ™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συνδυάζει τεχνολογία Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας RF ™ με ταυτόχρονη και συνεχή εκπομπή υπερήχων. Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών μαζί έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικός από μόνο RF ™ ή μόνο υπερήχους.

Ποιο είναι το όφελος από την παροχή δύο ενεργειών;

Χρησιμοποιώντας το BTL Exilis Ultra 360 ™ τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρηγορότερα και καλύτερα, με μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ικανοποίηση του ασθενούς. Αυτή η βελτιωμένη εμπειρία συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό επειδή το σύστημα φθάνει με ακρίβεια και ομοιόμορφα σε θεραπευτικές θερμοκρασίες στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας BTL Exilis Ultra 360;

•    Η μοναδική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων σε συνδυασμό με υπέρηχους στη Κύπρο
•    Μη επεμβατική θεραπεία για πρόσωπο και σώμα
•    Ιδανική θεραπεία για ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος
•    Βοηθά στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης 
•    Βοηθά στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος
•    Βοηθά στη μείωση του τοπικού λίπους
•    Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες θεραπείες.

*Το Exilis Ultra 360 ™ διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητά του.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 25347347 / 99806868 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.ananeosis.com.cy για ένα ραντεβού με τη γιατρό μας Δρ Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD PgCert με ειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και Γεροντολογία.

Διεύθυνση: Τακίτου 8, 3075 Λεμεσός
 

Tags ANANEOSIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0213 s // Total time: 0.0216 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X