Χάσε τα κιλά των διακοπών 


Χάσε τα κιλά των διακοπών 

Μάθε πως μπορείς να το κάνεις! 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι περισσότεροι ετοιμάζεστε να βάλετε τη ζωή σας ξανά σε πρόγραμμα. Tο ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με το σώμα και την υγεία σας, ειδικά αν πήρατε κάποια κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

Στον περισσότερο κόσμο το καλοκαίρι που πέρασε δεν άφησε μόνο καλές αναμνήσεις, αλλά και μερικά κιλά παραπάνω. Τα 3-4 επιπλέον κιλά των διακοπών για να μην εδραιωθούν και να πολλαπλασιαστούν θα πρέπει να χαθούν . Με το  πρόγραμμα που θα σας προτείνουμε, θα τα χάσετε με σωστό και υγιεινό τρόπο.

Για να τα χάσετε με ασφάλεια, τα Easyslim  προσφέρoυν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απώλειας σωματικού βάρους με την μέθοδο που έχει αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια εξαιρετικά αποτελεσματική. 

Η μέθοδος περιλαμβάνει ενεργητικά αερόβια μηχανήματα άσκησης ή σε συνδυασμό με infrared lamps. Συνδυάζεται με ένα γενικό διατροφικό πρόγραμμα, που απλά βελτιώνει την ποιότητα και τις κακές διατροφικές συνήθειες.

Εύκολο και γρήγορο πρόγραμμα

Από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής του βελτιώνεται ο μεταβολισμός μέχρι το επόμενο σου ραντεβού και αυξάνονται οι «καύσεις» του οργανισμού για τις επόμενες ώρες. Τα γρήγορα αποτελέσματα από τα πρώτα ραντεβού θα σου δίνουν το ψυχολογικό κίνητρο μέχρι την επιτυχία του στόχου.

Οι χρόνοι εφαρμογής του είναι μόνο 2 φορές την εβδομάδα μόνο 20 λεπτά το κανονικό και  μόνο 2 φορές την εβδομάδα μόνο 40 λεπτά το γρήγορο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα 

  • Χάσιμο των κιλών 
  • Σύσφιγξη
  • Αναλογίες
  • Θεραπεία Κυτταρίτιδας.
  • Αύξηση Μεταβολισμού

Καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα

Από την αρχή το άτομο θα ξέρει πόσο συνολικά χρόνο και τιμή θα χρειαστεί για την επίτευξη ολόκληρου του στόχου του. Επίσης ατομική διαχείριση βάρους μέχρι το τέλος  Η ψυχολογία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του άτομου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες χωρίς να την ολοκλήρωσης! 

Απευθύνεται σε ανθρώπους που  έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα. Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 77 77 77 87    

www.easyslimcenters.com        

Αθήνα - Λευκωσία – Λεμεσός – Λάρνακα – Πάφος - Παραλίμνι


 

Tags Easyslim


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6601 s (229 Queries.) // Parse time: 2.3172 s // Total time: 4.9773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X