Η Wolt εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τα εστιατόρια Wagamama


Η Wolt εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τα εστιατόρια Wagamama

Διαβάστε αναλυτικά 

Η εταιρεία Wolt καλωσόρισε ακόμα μία νέα συνεργασία στη διαδικτυακή της πλατφόρμα, αυτή τη φορά με άρωμα Ασίας. Η Wolt φέρνει στον χώρο της επιλογής μας τα εύγεστα πιάτα των εστιατορίων wagamama που αγαπήθηκαν από το κοινό της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού καθώς ξεχωρίζουν για τις εθιστικές τους γεύσεις που φέρουν τον έντονο χαρακτήρα της πλούσιας ιαπωνικής κουζίνας.

Στην εύχρηστη και ασφαλή πλατφόρμα της, η Wolt παρέχει φωτογραφίες αλλά και περιγραφές των πιάτων που προσφέρει το wagamama, όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα σε όλους ramen, curries, kokoro bowls, αλλά και sushi. Το πολυποίκιλο μενού του εστιατορίου είναι φτιαγμένο με προσοχή και αφοσίωση στον πελάτη, καθώς είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλα τα γούστα προσφέροντας χορτοφαγικά, vegan αλλά και μη χορτοφαγικά πιάτα, με απαράμιλλη ποιότητα και γεύση. 

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην εμπειρία του πελάτη, η πλατφόρμα της Wolt είναι σχεδιασμένη ούτως ώστε οι παραγγελίες να γίνονται εύκολα και γρήγορα, αλλά και με ασφάλεια. Προσφέρεται υπηρεσία παρακολούθησης της παραγγελίας και η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με κάρτα. Η πλατφόρμα της Wolt εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούργια προϊόντα και νέες συνεργασίες με εστιατόρια από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των φίλων του καλού φαγητού σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο. 
 

Tags wolt, Wagamama


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2584 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4651 s // Total time: 2.7235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X