Φθινόπωρο… καιρός για movie nights! 


Φθινόπωρο… καιρός για movie nights! 

Η αγαπημένη εποχή για βράδια στο σπίτι με ταινίες και pop corn!  

Αν θα μπορούσαμε να πούμε ένα πράγμα που μας αρέσει από το φθινόπωρο, που άρχισε σιγά – σιγά να μας δείχνει κάποια δείγματα αλλαγής του καιρού, τότε σίγουρα θα ήταν τα cozy, οικογενειακά βράδια στον καναπέ με pop corn! 

Τι πιο όμορφη εικόνα και στιγμή που σίγουρα τα παιδιά σας θα απολαύσουν όσο κι εσείς, με όλη την οικογένεια να είναι μαζεμένη στο σαλόνι! Είναι οι μικρές στιγμές στην καθημερινότητα που μας ενώνουν! 

Η Nova Cyprus φρόντισε για εσάς έτσι ώστε να απολαύσετε τέτοιες οικογενειακές στιγμές κάνοντας τα Σαββατόβραδά σας μοναδικά! 

Κάθε Σάββατο στο Novacinema2, απολαύστε στις 22:10 ταινίες για όλη την οικογένεια. Παιδικές περιπέτειες, κωμωδίες, ταινίες φαντασίας αλλά και κινούμενα σχέδια υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με τον καλύτερο τρόπο!

Πρεμιέρα στη ζώνη Family Movie Night κάνει η ταινία "Red Shoes and the Seven Dwarfs", στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 22:10.

Πρόκειται για μία ταινία κινουμένων σχεδίων, όπου επτά ηρωικοί πρίγκιπες μετατρέπονται σε νάνοι και πρέπει να βρουν το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο για να σπάσουν την κατάρα τους. Η Χιονάτη πέφτει πάνω σε ένα ζευγάρι μαγικά κόκκινα παπούτσια που κάνουν το δικό τους ξόρκι.
 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3002 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4826 s // Total time: 2.7828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X