Cropped Top: είναι μόδα!


Cropped Top: είναι μόδα!

Με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά, οι σχεδιαστές φρόντισαν να λανσάρουν σαν μια από τις βασικές τάσεις τα cropped top ή bustier.

Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται για να συνδυαστούν, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθούν, πετυχαίνοντας έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Σκουλαρίκια Dimitriades €110 ESCLUSO / 2. Chocker με αλυσίδες €49 ALDO / 3. Cropped top με λεπτομέρεια από λευκή δαντέλα G.Englezos, MONOENA / 4. Pencil skirt με λεπτομέρεια από λευκή δαντέλα G.Englezos, MONOENA / 5. Λουστρίνι πέδιλα €34.90 SHOEBOX / 6. Clutch bag €39 NINA’S FASHION


How to wear it:

  • Το πρώτο βασικό βήμα είναι να επιλέξετε το μήκος, ανάλογα με το πόσο τολμηρές είστε. Τα cropped top έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων. Για τις πιο συντηρητικές η ιδανική επιλογή είναι ένα μήκος που να φθάνει ακριβώς λίγο πιο πάνω από τη γραμμή του αγαπημένου σας τζιν.
  • Έχετε επίσης υπόψη σας πως έχει εξαιρετική σημασία με τι θα το συνδυάσετε.
  • Για πιο σωστό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, επιλέξτε είτε τη φούστα, είτε το παντελόνι σε ψηλόμεση γραμμή. 
  • Μια εναλλακτική επιλογή είναι να το συνδυάσετε με άλλα τοπ με διαφορετικά μήκη, δημιουργώντας το εφφέ του layering.
  • Όσον αφορά στα αξεσουάρ επιλέξτε να δώσετε έμφαση μόνο σε ένα σημείο. Έτσι στην προκειμένη περίπτωση καλό θα ήταν απλά να προσθέσετε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια ή ένα statement necklace.

Tags τασεις, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0162 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0616 s // Total time: 0.0778 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X