Στιγμές απόλαυσης από το νέο Nirvana Yogurt σε δύο γεύσεις!


Στιγμές απόλαυσης από το νέο Nirvana Yogurt σε δύο γεύσεις!

Το αγαπημένο σε όλους Nirvana και πάλι μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Τη νέα καινοτόμα κατηγορία με ελληνικό γιαούρτι και κρεμώδη υφή, σε  συσκευασία των 500ml μπορείτε να τη βρείτε στο ψυγείο της γειτονιάς σας, χαρίζοντάς σας στιγμές απόλαυσης.

Οι δύο ξεχωριστές γεύσεις Nirvana Yogurt Dark Cookies και Nirvana Yogurt Forest Fruits ήρθαν για να δροσίσουν τις καλοκαιρινές ημέρες των καταναλωτών και να χαρίσουν μία ανάλαφρη νότα στη καθημερινότητά τους.

Για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό και ελαφρύ παγωτό, το Nirvana Yogurt, με ελληνικό γιαούρτι και κρεμώδη υφή  είναι εδώ για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, δοκιμάζοντας το νέο Nirvana Yogurt Dark Cookies, με παγωτό γιαούρτι, σιρόπι σοκολάτας και μπισκότα κακάο. Η βελούδινη και απαλή γεύση του, θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας. Το Nirvana Yogurt Forest Fruits από την άλλη είναι εδώ για να συναρπάσει. Με τον εκρηκτικό συνδυασμό από σιρόπι φρούτων του δάσους και παγωτό γιαούρτι, θα καθηλώσει τους φίλους των φρούτων και όχι μόνο.

Το νέο Nirvana Yogurt με ελληνικό γιαούρτι και κρεμώδη υφή θα σας ταξιδέψει σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, δημιουργώντας απολαυστικές στιγμές.

Tags Nirvana, παγωτο, γιαουρτι, gourmet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2993 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.6409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X