Color Wear Gloss Toner: Η φυσική εξέλιξη στα gloss toner έφτασε στην Κύπρο!


Color Wear Gloss Toner: Η φυσική εξέλιξη στα gloss toner έφτασε στην Κύπρο!

Διαβάστε αναλυτικά 

Για πολλούς τα βαμμένα μαλλιά θεωρούνται το απόλυτο αξεσουάρ! Παρόλα αυτά, όσο υπέροχα είναι τα έντονα χρώματα, είναι εξίσου δύσκολο να διατηρηθούν. Η εταιρεία Alfaparf Milano ήρθε να κάνει τη ζωή κάθε hair color lover ευκολότερη με τη δημιουργία του επαναστατικού προϊόντος, Color Wear Gloss Toner. Προσφέρει τα απόλυτα χρωματικά αποτελέσματα σε βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά, ειδικά στις περιπτώσεις που έχουν βαφτεί με τεχνικές ντεκαπάζ (bleaching techniques).

Η χρήση toner θεωρείται ως το τελικό βήμα στην περιποίηση και το styling των μαλλιών. Διορθώνει τους τόνους, ανανεώνει το χρώμα, ενώ παράλληλα βοηθά στην διατήρηση του χρώματος για περισσότερο διάστημα.

Βέβαια, το Color Wear Gloss Toner δεν είναι ένα τυπικό gloss toner! Εκτός από την ενίσχυση του χρωματικού αποτελέσματος έχει ευεργετικές ιδιότητες και συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών. Περιέχει αμινοξέα, όπως την αργινίνη η οποία έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στην τρίχα προσφέροντας ενδυνάμωση. Επίσης, περιέχει δραστικό συστατικό με βάση το μηλόξυδο, το οποίο αναδομεί την τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι λαμπερά, απαλά και υγιή. Παράλληλα, διαθέτει Vegan Formula, ενώ δεν περιέχει αμμωνία, σιλικόνες και άλλες ουσίες βλαβερές για την τρίχα.

Το καταπληκτικό αυτό προϊόν φέρνει στη Κύπρο η Andys Michaelides Trading House (ΑΜΤΗ), μια εταιρεία με μεγάλη γκάμα από beauty brands. Το Color Wear Gloss Toner είναι διαθέσιμο σε 22 μαγικές αποχρώσεις που θα απογειώσουν το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ την εφαρμογή του αναλαμβάνουν hair experts σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Κύπρο.

The Blonding Experience. Live it fully!

Μάθετε περισσότερα για το Gloss Toner και όλα τα προϊόντα που φέρνει κοντά σας η ΑΜΤΗ ακολουθώντας τα πιο κάτω links:

Facebook: www.facebook.com/amth.cyprus

Instagram: www.instagram.com/amth.cy/

Website: www.andismichaelides.com 
 

Tags Color Wear Gloss Toner


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1389 s (228 Queries.) // Parse time: 1.3124 s // Total time: 3.4513 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X