Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Πρέπει να απαλλαγείτε από περιττά βάρη από την ζωή σας, για να υπάρξει χώρος για το νέο. Αποφύγετε ωστόσο περιττές συγκρούσεις και εντάσεις.

Ταύρος

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα υποταγείτε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή με το κεφάλι ψηλά.

Δίδυμοι

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει και πάλι σύντομα στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Λέων

Ωραίες ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν, αλλά σταθερή. Χρόνο έχετε αρκετό στη διάθεση σας, οπότε μην σας πιάνει ανυπομονησία.

Παρθένος

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Ζυγός

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, αλλά αυτή τη στιγμή απαιτείται αντί για μυϊκή δύναμη να χρησιμοποιήσετε την φαιά ουσία. Όσο φιλοσοφείτε τις καταστάσεις, τόσο δίνετε περιθώρια για λύσεις.

Σκορπιός

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή και παραγωγική μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Τοξότης

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή αλλά και την ψυχική σας ισορροπία. Δεν αθ ήταν άσχημο δε, να εντάσσατε λίγη άσκηση στην καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Ξεκινήστε τη μέρα  με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Μια βόλτα στην φύση θα σας γεμίσει ενέργεια και θετική διάθεση.

Υδροχόος

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Ιχθείς

Φανείτε ειλικρινές τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάσουν την σχέση σας.

Από την Αλίντα Κανακη

Πηγή: thebest.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0987 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3753 s // Total time: 2.4740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X