Γιώργος Λιανός: Παραλίγο να χάσει τη γέννηση της κόρης του! [βίντεο]


Γιώργος Λιανός: Παραλίγο να χάσει τη γέννηση της κόρης του! [βίντεο]

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το τέταρτο μωρό του  

Συνέντευξη σε γνωστό ελληνικό περιοδικό παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός και απόσπασμα από αυτήν πρόβαλε η εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Ο παρουσιαστής του “The Voice” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη γέννηση της κόρης του, η οποία συνέβη την περίοδο που εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του “Survivor”. 

“Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο ξέρω ότι αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, κυρίως τα παιδιά μου, που μου λείπουν πάρα πολύ, όσα τηλέφωνα, όσες βιντεοκλήσεις κι αν κάνω. Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη.

Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου. Με το που έμαθα ότι πρέπει να μπει εκτάκτως στο μαιευτήριο πήρα το πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα. Έκανα κάθε μέρα τεστ για να μπορώ να πετάξω σε περίπτωση που πρόκυπτε επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε μόλις μου τηλεφώνησαν έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό.

Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε τόσο όμορφα και πλήρεις που δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags γιωργος λιανος, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5081 s (229 Queries.) // Parse time: 0.6598 s // Total time: 3.1679 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X