Το νέο προϊόν της Skinbetter Science, EyeMax AlphaRet Overnight Cream υπόσχεται να σας καταπλήξει! 


Το νέο προϊόν της Skinbetter Science, EyeMax AlphaRet Overnight Cream υπόσχεται να σας καταπλήξει! 

Διαβάστε αναλυτικά 

Η εταιρεία Skinbetter Science άλλαξε τα δεδομένα στους τομείς φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, με προϊόντα προσώπου που κρύβουν πίσω τους χρόνια κλινικών ερευνών. Η μοναδική τεχνολογία της Skinbetter Science ήρθε και πάλι να κάνει το θαύμα της με το νέο game changer προϊόν EyeMax AlphaRet® Overnight Cream.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια διαφέρει κατά πολύ από το υπόλοιπο πρόσωπο, εφόσον η συγκεκριμένη περιοχή είναι περισσότερο ευαίσθητη και εύθραυστη. Για αυτό το λόγο χρειάζεται ειδική περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα. Το EyeMax AlphaRet® Overnight Cream έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αναζωογονήσει και να τονώσει την περιοχή των ματιών, ακόμη και σε περιπτώσεις που η περιοχή έχει βαθιές ρυτίδες, έντονους μαύρους κύκλους, εκτεταμένη ξηροδερμία και φούσκωμα. 

Η ευεργετική δράση του οφείλεται στην μοναδική τεχνολογία με την οποία είναι φτιαγμένο, AlphaRet® patented technology. Η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυάζει δύο θαυματουργά συστατικά, την ρετινόλη και το άλφα υδροξυλικό οξύ, έχοντας παράλληλα την ιδιότητα να διεισδύει υποδόρια, για δραστικά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός αυτός έρχεται να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών μόλις 8 εβδομάδες μετά από καθημερινή νυχτερινή χρήση. Συγκεκριμένα, καταπολεμά την ξηροδερμία και βελτιώνει τις γραμμές, τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο γύρω από τα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προϊόν υπερβαίνει τις προσδοκίες του καταναλωτή αφού μόλις 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του, έχει πετύχει να κερδίσει βραβείο στα 2021 SHAPE BEAUTY AWARDS ως "καλύτερη κρέμα ματιών". Το προϊόν αυτό, όπως και όλα τα προϊόντα της Skinbetter Science, είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, αρώματα, βαφές, ενώ είναι cruelty free.

Tα προϊόντα της Skinbetter Science φέρνει στην Κύπρο η eMD Skin Health Ltd, μια εταιρία που εξειδικεύεται στην προμήθεια και διανομή ειδικών προϊόντων για κλινικούς δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ιατρικά κέντρα σπα και άλλους ειδικούς κλινικούς επαγγελματίες.

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα της Skinbetter Science σε Ελλάδα και Κύπρο στα πιο κάτω links:

Facebook: www.facebook.com/SkinBetterScienceGRCY 

Instagram: www.instagram.com/skinbetter.greece.cyprus 

Website: www.emdskinhealth.com/skincare-products 
 

Tags EyeMax AlphaRet® Overnight Cream, Skinbetter Science


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5496 s (229 Queries.) // Parse time: 1.9906 s // Total time: 4.5402 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X