Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση της να μείνει έγκυος στα 44 [βίντεο]


Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση της να μείνει έγκυος στα 44 [βίντεο]

Aφοπλιστικά ειλικρινής σε μια από τις μετρημένες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. 

Μια συνέντευξη που ήρθε μετά από επτά χρόνια, παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις και όταν το κάνει, ξέρεις πως έχει πολλά να πεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Έκανε βόλτα με τη μικρή της Μαρίνα πάνω σε άμαξα σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς!

Έτσι και αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη ανοίχτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πολλά και διάφορα για εκείνην, μεταξύ άλλω και για την απόφαση της να μείνει και πάλι έγκυος στα 44 της αλλά και στην επιστροφή της στην τηλεόραση μετά την απόφαση που είχε πάρει από το να απέχει. 

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε τα ακόλουθα: "Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι.  Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι "άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή" και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: [03:40]

Tags διασημοι, ελενη μενεγακη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5021 s (233 Queries.) // Parse time: 1.6064 s // Total time: 4.1085 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X