Step into love: Η φθινοπωρινή συλλογή των Aldo που πρέπει οπωσδήποτε να δεις! 


Step into love: Η φθινοπωρινή συλλογή των Aldo που πρέπει οπωσδήποτε να δεις! 

Πάρτε μία γεύση από το new collection!

Κάθε μέρα είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής μας, όπου το ταξίδι μας ξεκινά πραγματικά, όταν  αποφασίζουμε να είμαστε ο εαυτός μας και εκφράζουμε τη μοναδικότητά μας!

Τα ALDO με την καμπάνια Step Into Love, γιορτάζουν την έκφραση, την αυτοπεποίθηση και την ενότητα και μας καλούν να αγκαλιάσουμε τη δύναμη που έχουμε σαν άνθρωποι, όταν συναντιόμαστε, επικοινωνούμε και συναναστρεφόμαστε. Η καμπάνια Step Into Love έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, να εκφράσουμε τον αληθινό μας εαυτό και το θάρρος να συνδεθούμε αυθεντικά με τον κόσμο γύρω μας.

Μοντέρνα, κομψά, σχεδιασμένα με στυλ, σε όμορφους ζεστούς χρωματισμούς και απίστευτα σχέδια, εντυπωσιακά και άνετα, τα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ της φθινοπωρινής κολεξιόν των ALDO, σίγουρα θα μας καταπλήξουν!

Μπότες και μποτάκια, loafers και ψηλοτάκουνα, με ανατρεπτικές ψηλές και chunky σόλες, επιστρέφουν από τη δεκαετία του ’90, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στυλάτα sneakers, με τολμηρά σχέδια και μεταλλικές πινελιές, για smart casual ντύσιμο, συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Τα οικολογικά παπούτσια και οι cross-body τσάντες, όλα φτιαγμένα από βιώσιμα υφάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον, δημιουργούν περιβαλλοντική συνείδηση.

Δείτε όλες τις σειρές παπουτσιών και αξεσουάρ ALDO στο www.aldoshoes.com.cy

Καταστήματα σε όλες τις πόλεις. 

Τώρα και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα και σύντομα στο Era Korivos στη Πάφο.


 

Tags aldo, step into love


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.4873 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3107 s // Total time: 4.7980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X