Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Υπάρχει το ενδεχόμενο για μια θυελλώδη γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς όμως βάθος και διάρκεια. Κάνετε σαφείς τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση από την αρχή.

Ταύρος

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν όμως σύντομα.

Δίδυμοι

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να την δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας.

Καρκίνος

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και κάνει εκρηκτική τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Χαμηλώστε τους τόνους!!!

Λέων

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Παρθένος

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα, εάν θέλετε να τα πάρετε πίσω.

Ζυγός

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί από καιρό.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Τοξότης

Η μέρα είναι αρκετά θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν και κινηθείτε προσεκτικά.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε καινούργια βάρη που θα είναι δύσκολο να τα σηκώσετε αργότερα.

Ιχθείς

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

 

Από την Αλίντα Κανάκη 

thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4608 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.8235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X