Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε on air μιλώντας για το "ροζ" βίντεο της Ιωάννας Τούνη 


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε on air μιλώντας για το "ροζ" βίντεο της Ιωάννας Τούνη 

“Δεν είναι εύκολο για τον νέο σύντροφο”.  

Με αφορμή την παρουσία της Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτριας του “Big Brother” στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας, 27 Σεπτεμβρίου και συζητώντας για το “ροζ” βίντεο της που κυκλοφόρησε στο παρελθόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανώς φορτισμένος αναφέρθηκε στη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε να διαχειριστεί παρόμοια κατάσταση, με διαρροή βίντεο.

“Δεν στενοχωριέμαι. Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό τους και μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα, ο Δημήτρης… Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο για τον νέο σύντροφο. Και μένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε αυτό το πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει όχι παιδεία από το σπίτι τους. Αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα (2:20)

Η Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε από τη στήριξη του συντρόφου της και με ιδιαίτερη συγκίνηση έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram.

“Καταπιέζω τόσα πολλά μέσα μου και βλέποντας σήμερα όλη μέρα το αγόρι μου να μιλάει έτσι για μένα δημόσια μου βγήκε το παράπονο. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω ότι και αν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο πο@@@@α είμαι, πολλά από αυτά συνοδεύονται με το περιβόητο ροζ βίντεο (που για μένα είναι βιασμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τσόντα, όπως θέλετε να λέτε μερικοί). Και δεν τον νοιάζει καθόλου, τόσο με αγαπάει και τόσο πολύ ξέρει το ποιόν του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Απλά φτάνει. Ασχοληθείτε με τη δική σας ζωή. Αυτά… Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας συνεχίσουμε όμορφα τη μέρα μας”, είπε μεταξύ άλλων. 


 


 

 

Tags δημητρης αλεξανδρου, ιωαννα τουνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1027 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4429 s // Total time: 2.5456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X