Νάντια Μπουλέ: Η ερώτηση που της έκαναν περισσότερο όταν ήταν έγκυος και εξακολουθεί να την δέχεται


Νάντια Μπουλέ: Η ερώτηση που της έκαναν περισσότερο όταν ήταν έγκυος και εξακολουθεί να την δέχεται

\"Αυτή η εμμονή...είναι μια καταστροφική και ανθυγιεινή συνήθεια\"

Συνέντευξη στο Hellogr και στην δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα παραχώρησε πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ερώτηση που τής έκαναν πιο συχνά, όταν ήταν έγκυος.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή ήταν μια ερώτηση που δεχόνταν συνεχώς και εξακολουθεί να δέχεται, και αναφέρει ως εμμονική την όλη στάση όσων ασχολούνται με νούμερα και κιλά, ενώ παράλληλα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από διατροφικές διαταραχές.

Διαβάστε ακόμα: Νάντια Μπουλέ: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Συγκεκριμένα σχολίασε τα ακόλουθα: "Ήταν αυτό που με ρωτούσαν περισσότερο όταν ήμουν έγκυος και που ακόμα και τώρα αποτελεί πολύ συχνή ερώτηση, δηλαδή πόσα κιλά πήρα. Στην εποχή όπου ζούμε, υπάρχει εμμονή με τα νούμερα -πόσα κιλά είσαι, πόσα κιλά πήρες/έχασες, πόσο χρονών είσαι, τι ύψος έχεις κ.ο.κ. Κολλά το μυαλό μας, δεν σκεφτόμαστε καθαρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιζόμαστε σε αριθμούς και στο τέλος να χάνουμε τον εαυτό μας. Έχουμε εκπαιδευτεί να εστιάζουμε σε λανθασμένους στόχους αντί να μας απασχολεί τι είναι σωστό για την υγεία μας.Αυτή η εμμονή με τα κιλά είναι μια καταστροφική και ανθυγιεινή συνήθεια για όλες τις γυναίκες, ειδικά για τα νεαρά κορίτσια, που ως επί το πλείστον ταλαιπωρούνται από διατροφικές διαταραχές και ενίοτε παραπλανούνται με φωτογραφίες ή φίλτρα από το Instagram. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το σημαντικό είναι να είμαστε όλες υγιείς. Δεν πρέπει να απολογούμαστε ή να κρύβουμε πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, όπως είναι η ηλικία μας, η εθνικότητά μας, το χρώμα του δέρματός μας ή η σεξουαλικότητά μας. Όλα όσα δεν περνούν από το χέρι μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγοι να αισθανόμαστε άσχημα ή να κρυβόμαστε. Οπότε στην ερώτηση αυτή απαντούσα και απαντώ ότι πήρα όσα κιλά ταίριαζαν στον σωματότυπό μου για να είμαι υγιής και να νιώθω καλά με εμένα".

Tags Νάντια Μπουλέ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κιλά, ΕΡΩΤΗΣΗ, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2812 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3095 s // Total time: 4.5907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X