Το όνομά του είναι Bond… James Bond!


Το όνομά του είναι Bond… James Bond!

Αφιέρωμα στον πιο μυστήριο και γοητευτικό πρωταγωνιστή της μεγάλης οθόνης.   

Η κινηματογραφική διαδρομή του James Bond ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 και μέχρι σήμερα οι ταινίες του συνεχίζουν να σπάνε τα ταμεία και να προσελκύουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ. 

Τα τελευταία 15 χρόνια το όνομα James Bond είναι συνυφασμένο με τον Daniel Craig, ο οποίος ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο από το 2006. 

Η πιο πρόσφατη ταινία James Bond “No Time to Die” φαίνεται πως είναι η τελευταία για τον Hollywoodιανό ηθοποιό σε αυτόν τον ρόλο, ο οποίος θα παραδώσει τα ηνία στον επόμενο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στη βασιλική πρεμιέρα της ταινίας, κληθείς να απαντήσει αν θα του λείψει ο ρόλος αυτός, ανέφερε χαριτολογώντας: “Ίσως. Θα δούμε. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι από αύριο”, ενώ ήταν σαφής για το ότι δεν θα τον ξαναδούμε ως James Bond στο μέλλον. 

H Nova Cyprus ετοίμασε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στις ταινίες του James Bond με πρωταγωνιστές μεγαθήρια του κινηματογράφου, όπως τον Sean Connery στο “Dr.No”, στο “Goldfinger”και στο “Diamonds are Forever”, τον Roger Moore στο “Octopussy”, τον Pierce Brosnan στο “GoldenEye”, στο “Die Another Day”, στο “The World is not enough” και στο “Tomorrow never dies”, τον Timothy Dalton στην ταινία “Licence to Kill” και φυσικά τον πιο πρόσφατο James Bond, Daniel Craig στις ταινίες “Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” και “Spectre”. 

Ο μακροβιότερος πράκτορας του cinema ζωντανεύει στο αφιέρωμα από το Novacinema3, από την 1 έως τις 10 Οκτωβρίου κάθε βράδυ στις 21:00. 

 

 

Είστε έτοιμοι για ένα εκπληκτικό ταξίδι πίσω στον χρόνο συντροφιά με τον πράκτορα 007; 
 

Tags nova cyprus, αφιέρωμα, james bond


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7985 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3749 s // Total time: 3.1734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X