Άκης Πετρετζίκης: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ


Άκης Πετρετζίκης: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Και μόλις μαθεύτηκε!

Μια εβδομάδα έχει περάσει σχεδόν από τον αναπάντεχο γάμο του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, ο οποίος "έσκασε" σαν βόμβα στην ελληνική showbiz. 

Ο chef στις 27 Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την αγαπημένη του, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα πραγματοποίησε και το μυστήριο της βάφτισης του γιου του, Αχχιλέα. 

Διαβάστε ακόμα:Άκης Πετρετζίκης: Το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του που δημοσίευσε ο ίδιος [εικόνες]

Ωστόσο, η αποκάλυψη για το μυστήριο του γάμου ήρθε τώρα και αναφέρει πως το ζευγάρι υπολόγιζε πολύ πιο νωρίς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν καν ακόμη η Κωνσταντίνα μείνει έγκυος. 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η σχεδιάστρια του νυφικού, Βάσια Τζοτζοπούλου, μιλώντας στο yes-i-do.gr η οποία δήλωσε τα ακόλουθα: "Είχαμε διαλέξει το νυφικό πριν από καιρό, αλλά ο γάμος μετατέθηκε λόγω συνθηκών. Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα έμεινε έγκυος και άλλαξε λίγο το σώμα της. Έτσι, λοιπόν, σκέφτηκα να της δείξω ένα νυφικό από τη νέα μου collection, εκείνη όμως επέμεινε στην πρώτη της επιλογή. Ένιωθε υπέροχα μέσα σε αυτό. Ήταν ένα σχέδιο ειδικά για εκείνη που ταίριαζε απόλυτα στον χαρακτήρα της"

Tags gossip, showbiz, celebriites, ακης πετρετζικης, διασημοι, κωνσταντίνα παπαμιχαήλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8357 s (250 Queries.) // Parse time: 0.8956 s // Total time: 3.7313 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X