Το Becel ProActiv για ένα...ζήτημα καρδιάς!


Το Becel ProActiv για ένα...ζήτημα καρδιάς!

Διαβάστε αναλυτικά   

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, τo Becel ProActiv οργάνωσε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 4μμ- 7μμ,  εκδήλωση με δωρεάν εξετάσεις χοληστερόλης στο Γραμμικό Πάρκο του Δήμου Στροβόλου.

Ομάδα επαγγελματιών υγείας - νοσηλευτές & μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Διαιτολόγων Διατροφολόγων  βρίσκονταν σε σημεία κατά μήκος του Γραμμικού Πάρκου – στη Λευκωσία – για δωρεάν εξέταση χοληστερίνης και συμβουλές για γερή καρδιά. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Becel ProActiv είναι, ένας από τους πιο πολύτιμους συμμάχους για την υγεία της καρδιάς μας. Περιέχει φυτικές στερόλες ώστε, με καθημερινή χρήση, να μειώνει αποτελεσματικά τη χοληστερίνη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι πολύ γευστικό, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως προϊόντα επάλειψης, ροφήματα γιαουρτιού και γάλακτος, επιδόρπιο γιαουρτιού, αποτελώντας ιδανική βάση για νόστιμα, υγιεινά σνακ και γεύματα για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Φροντίζουμε την καρδιά μας, με Becel ProActiv, ισορροπημένη διατροφή, άσκηση, και την καλύτερη διάθεση. Τα καλύτερα έρχονται!
 

Tags Becel ProActiv


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1157 s (229 Queries.) // Parse time: 1.5048 s // Total time: 4.6206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X