Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το βίντεο μετά την συνέντευξη της Ευριπίδου για το χωρισμό τους "Ξύπνησα αγχωμένος με σκέψεις..."


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το βίντεο μετά την συνέντευξη της Ευριπίδου για το χωρισμό τους "Ξύπνησα αγχωμένος με σκέψεις..."

\"Εσύ τι κάμνεις σε έτσι περίπτωση;\"

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Ευαγγέλου για την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Από την μεριά του ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε καμιά δήλωση ή άντιδραση παρά μόνο ότι και τις δύο φορές που αναφέρθηκε η παρουσιάστρια για το χωρισμό τους εκείνος λίγο αργότερα έβαλε στα social media την λέξω "Silence" κάνοντας μας όλους να πιστεύουμε πως το δικό του μήνυμα για το χωρισμό είναι η σιωπή.

To πρωί της Τρίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τα δεκάδες δημοσεύματα που έγιναν τις τελευταίες ώρες μετά τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του. Ο ποδοσφαιροστής μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του μόλις ξύπνησε και είπε: "Καλημέρα. Λοιπόν σήμερα ξύπνησα ένα τέταρτο πριν το ξυπνητήρι αγχωμένος με σκέψεις για κάτι επαγγελματικό, τελοσπάντων όχι για το instagram που έπεσε σίουρα για τζίνο άλλοι να αγχώνονται, τζαι τούτη στιγμή πάω δουλειά όλα καλά πολλή παραπάνω ενέργεια πολύ πιο θετική ενέργεια από το άγχος τζαι από τις αρνητικές σκέψεις.

Εσύ τι κάμνεις σε έτσι περίπτωση; Τι μπορούμε να κάμουμε αφιερώνοντας πέντε λεπτά που το ξύπνημα μας για να αλλάξουμε τζιντο State Of Mind του άγχους τζαι να πάμε σε κάτι που θα μας δώσει παραπάνω ενέργεια τζαι να κάνουμε πράξεις για να προχωρήσουμε τη μέρα μας καλά εσύ τι κάμνεις σε έτσι περίπτωση;"

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1039 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5549 s // Total time: 3.6588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X