Ετοιμάζεσαι για εξετάσεις; 6 τρόποι για να έχεις extra ενέργεια όλη μέρα!


Ετοιμάζεσαι για εξετάσεις; 6 τρόποι για να έχεις extra ενέργεια όλη μέρα!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και εκτίναξε τις αντοχές σου και την απόδοσή σου στα ύψη!  

-Πρόσθεσε στη διατροφή σου πρωτεϊνη. Θα σου χαρίσει περισσότερη ενέργεια!

 

-Προσπάθησε να τρως πολλά μικρά γεύματα. Η διαδικασία της χώνεψης "ρουφάει" αρκετή απο την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να σε "ρίξει". Συνεπώς, η σωστή διατροφή με πολλά μικρά γεύματα δεν σε βαραίνει, με αποτέλεσμα να έχεις όρεξη και διάθεση στις καθημερινές σου δραστηριότητες.
 
 
-Το νερό είναι "βενζίνη" για τον οργανσμό. Φρόντισε να πίνεις 10-12 ποτήρια την ημέρα. Εκτός απο τη δροσιά, το νερό εμποδίζει την αφυδάτωση που προκαλεί αρκετές παρενέργειες.
 
 
-Μην τρώς μετά τις 8 το βράδυ. θα έχεις καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο, ενώ το πρωι θα ξυπνάς με διάθεση και όρεξη για να αρπάξεις τη μέρα απο τα μαλλιά και να αποδώσεις καλύτερα!
 
 
-Άσκηση. Μπορεί πριν τις εξετάσεις να μην έχεις χρόνο για τίποτα εκτός από διάβασμα, αλλά ακόμα και το περπάτημα (πηγαίνοντας για παράδειγμα από το σπίτι στο φροντιστήριο) τονώνει σώμα και πνεύμα!
 
-Ένταξε στην καθημερινή σου διατροφή πιο υγιεινά σνακ. Αν για παράδειγμα θέλεις να μασουλίσεις κάτι, προτίμησε ένα φρούτο, παρά ενα μπισκότο. Η υγιεινή διατρόφή, δίνει περισσότερη ενέργεια!

Tags εξετασεις, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2411 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3057 s // Total time: 3.5468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X