Justin Bieber: Για ποιο λόγο ζήτησε να μην προβληθούν ποτέ ξανά φωτογραφίες του από το 2019


Justin Bieber: Για ποιο λόγο ζήτησε να μην προβληθούν ποτέ ξανά φωτογραφίες του από το 2019

Τι συνέβη εκείνη τη περίοδο της ζωής του;

Ο Justin Bieber βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σχεδόν τη μισή του ζωή, αφού έχει έρθει στο προσκήνιο από όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Έκτοτε, έχει δεχτεί πολλά... "χτυπήματα" και αρνητικές κριτικές από τα ΜΜΕ αλλά και τους fans του, αφού κάθε του κίνηση έχει την τάση να... καταδιώκεται και να αναλύεται εξωνυχιστικά εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο instagram το 2019, ο τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για τις άσχημες συμπεριφορές που είχε κατά το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων του με τις καταχρήσεις ουσιών και κάθε "απαίσια απόφαση" που πήρε τότε.

Μίλησε, επίσης, για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί το γεγονός ότι εν μια νυκτί, έπρεπε να μεταβεί από ένα παιδί μεγαλωμένο σε μια μικρή πόλη, σε διεθνή super star - κάτι που όπως σχολίασε ο ίδιος, γύρισε ολόκληρο τον κόσμο του τούμπα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Justin Bieber βοηθάει την Billie Eilish να διαχειριστεί τη δημοσιότητά της [βίντεο]

"Από ένα 13χρονο αγόρι προερχόμενο από μια μικρή πόλη, έγινα ξαφνικά κάποιος που λάτρευαν σε ολόκληρο τον κόσμο και έλεγαν πόσο με αγαπούν και πόσο σπουδαίος είμαι», έγραψε. «Τα ακούς αρκετά αυτά τα πράγματα ως νεαρό αγόρι και ουσιαστικά αρχίζεις να το πιστεύεις. Ο ορθολογισμός έρχεται όσο μεγαλώνεις".

Στην εκτενή ανάρτησή του στο instagram, ο Justin Bieber συνέχισε να ζητά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μη κολακευτικές φωτογραφίες από τότε που περνούσε την πιο σκληρή περίοδο της ζωής του, ενώ υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για να διαλέξουν οι δημοσιογράφοι.

"Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες που  μπορούν να επιλέξουν τα ΜΜΕ, αλλά εξακολουθούν να δείχνουν αυτή για να με κάνουν να φαίνομαι άρρωστος. Δεν είναι σωστό αυτό", έγραψε, προσθέτοντας: "Ήταν μια εποχή που ήμουν πραγματικά άρρωστος. Πάλευα με τη νόσο του Lyme".

 Ο Bieber ζήτησε, επίσης, από τους δημοσιογράφους, να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες του από τότε.

 

Πηγή: teen.queen.gr

Tags justin bieber, gossip, showbiz, celebrities, hollywood, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7146 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4528 s // Total time: 3.1674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X