Καρολίνα Πελενδρίτου: Η δύσκολη καθημερινότητα στην Αθήνα και η γνωριμία με τον σύζυγό της


Καρολίνα Πελενδρίτου: Η δύσκολη καθημερινότητα στην Αθήνα και η γνωριμία με τον σύζυγό της

Oι προσωπικές αναφορές που κάνει. 

Συνέντευξη στο "Must" και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Χριστοδούλου, παραχώρησε η Καρολίνα Πελενδρίτου, πρόσφατα.

Η επιτυχημένη παραολυμπιονίκης μας, αναφέρθηκε μεταξύ όσων είπε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στις επιφυλάξεις που έχει ως προς το να γίνει μητέρα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της κατάστασης της, αλλά και στη "σκοτεινή" όπως την αποκαλεί μοναξιά της Αθήνας, ενω φυσικά δεν παραλείπει να σχολιάσει και την καθημερινότητα της με τον σύζυγό της. 

Διαβάστε ακόμα: Καρολίνα Πελενδρίτου: "Δεν είναι εύκολο με την απώλεια όρασης μου να μεγαλώσω ένα παιδί"

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Γενικότερα περνάω δύσκολα. Η Αθήνα είναι μια μεγάλη πόλη, οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί, οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν έχω μαζί μου την οικογένειά μου να με βοηθήσει. Έχω τον σύζυγό μου, τον Δημήτρη, και τους ανθρώπους με τους οποίους περνάμε πολλές ώρες μαζί στις προπονήσεις. Αν θα χαρακτήριζα σήμερα την καθημερινότητά μου, θα έλεγα πως είναι "σκοτάδι". Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω λόγω της όρασής μου είναι μεγάλες. Κάποια πράγματα που για άλλους είναι αυτονόητα για μένα παίρνουν χρόνο". 

Όσο για το πως γνωρίστηκε με τον σύζυγο της και αθλητικογράφο, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, η Καρολίνα σχολίασε: "Σπούδασα και εγώ δημοσιογράφια και με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε σε μια σχολή. Μετά από αρκετό καιρό είχαμε συζητήσει για να κάνουμε μαζί μια εκπομπή, η οποία δεν έγινε ποτέ. Κρατήσαμε όμως επαφή, εξελίχθηκε η γνωριμία και δημιουργήθηκε η σχέση. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, κάτι πολύ σημαντικό για μένα διότι κατανοεί την καθημερινότητά μου, τους στόχους μου και τις δυσκολίες μου". 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Καρολίνα Πελενδρίτου, ΣΥΖΥΓΟΣ, Αθηνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9258 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3741 s // Total time: 3.2999 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X