Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε συγγραφέας! - Κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε συγγραφέας! - Κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο [εικόνα]

Τι θέμα θα έχει το συγκεκριμένο βιβλίο;

Το πρώτο βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη με τίτλο "Γυναίκα ψάχνει" κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Μέσα από τη βιωματική αφήγηση, πραγματεύεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία σύγχρονη γυναίκα, όταν δεν ακολουθεί τα στερεότυπα.

Την ψυχολογική πίεση που μπορεί να δέχεται ως τίμημα για τις επιλογές της όταν αυτές πάνε κόντρα στο κατεστημένο, τις τύψεις και τις ενοχές που την κυριεύουν όταν δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την κόρη της μέσα στο καμαρίνι της να βάφεται! [βίντεο]

Πρόκειται για ένα βιβλίο που ξεσκεπάζει το προσωπείο της τέλειας μητρότητας και καταρρίπτει τον μύθο που θέλει τις γυναίκες να ολοκληρώνονται μέσα από τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Η παρουσιάστρια σε αυτό το βιβλίο κάνει προσωπικές αποκαλύψεις για το πώς την μεγάλωσαν οι γονείς της, την αναζήτηση ενός ιδανικού συντρόφου αλλά και την προσπάθεια να γίνει μητέρα. Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags διασημοι, Ελεονώρα Μελέτη, gossip, showbiz, celebrities, βιβλιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2475 s (293 Queries.) // Parse time: 0.2570 s // Total time: 2.5044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X