Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες για την απόκτηση ενός παιδιού" [βίντεο]


Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες για την απόκτηση ενός παιδιού" [βίντεο]

\"Όταν είσαι μόλις 26 ετών\"

Oμιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ήταν χθες, Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, η Εριέττα Κούρκουλου, όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η επώνυμη Ελληνίδα πραγματοποίησε με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ενώ φυσικά αναφέρθηκε στον λόγο της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αν και βρίσκεται στην ηλικία των 26 ετών για να αποκτήσει ένα μωράκι. 

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: “Οι μέρες περνούν βασανιστικά για εμάς που προσπαθούμε για παιδί”

Μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου σχολίασε: "Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς". Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της πιο κάτω:

Tags εριέττα κούρκουλου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6205 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6211 s // Total time: 4.2416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X