3 τρόποι να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα


3 τρόποι να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα

Αν ονειρεύεσαι υγιή, ίσια μαλλιά πρέπει οπωσδήποτε να τους δοκιμάσεις!

Αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά τότε θα ξέρεις ότι για να τα ισώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις σίγουρα είτε πιστολάκι είτε κάποιο σίδερο μαλλιών είτε ακόμη να επέμβεις με χημικά για να παραμείνουν ίσια για αρκετό καιρό. Το αποτέλεσμα όμως συχνά έχει και επιπτώσεις. Με την συχνή θερμότητα, οι θύλακες της τρίχας καταστρέφονται και έτσι τα μαλλιά γίνονται θαμπά και εύθραυστα.

Οι γυναίκες όμως, ισώνουν τα μαλλιά τους εδώ και δεκαετίες, ακόμη και πριν ανακαλυφθούν τα πιστολάκια και τα σίδερα μαλλιών. Πώς; Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καταστρέψεις. Εμείς σου δείχνουμε τους 3 πιο εύκολους πιο κάτω.

#1. Χρησιμοποίησε jumbo rollers

Για μακριά μαλλιά, χρησιμοποίησε περίπου έξι jumbo rollers και χώρισε τα μαλλιά σε τούφες αφού πρώτα τα έχεις στεγνώσει καλά με μια πετσέτα. Τύλιξε την κάθε τούφα στον κάθε κύλινδρο και αφάλισε με φουρκέτες ή με κάποιο clip.  Άσε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και το αποτέλεσμα θα είναι ίσια, λεία μαλλιά με ένα πολύ ελαφρύ wave.

#2.  Χρησιμοποίησε κρύο αέρα με το πιστολάκι

Χρησιμοποίησε το πιστολάκι με κρύο αέρα και χωρίς προϊόν, ισιώνοντας κανονικά τα μαλλιά σου όπως θα έκανες και με την κλασική ρύθμιση με τον ζεστό αέρα.  Μόλις στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά (ίσως πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να στεγνώσουν), εφάρμοσε ένα φυσικό προϊόν όπως το λάδι καρύδας για να δώσεις λάμψη και να εξαλείψεις το φριζάρισμα. 

#3. Χτένισε τα μαλλιά σου σε bun

Εάν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά, τότε το  “bunning” θα είναι μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος ισιώματος των μαλλιών σου. Χτένισε τα μαλλιά σου ενώ είναι νωπά σε μια αλογοουρά, στριφογύρισε τα και στη συνέχεια τύλιξε την αλογοουρά γύρω από τον κότσο για να σχηματίσεις το bun. Ασφάλισε το με ένα λαστιχάκι και άσε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά πριν τα αφήσεις ελεύθερα

Tags beauty, hair, NO HEAT, STRAIGHT HAIR, μαλλιά, ισια μαλλια, ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1178 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4329 s // Total time: 2.5507 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X