Λάκης Γαβαλάς: "Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι..." [βίντεο]


Λάκης Γαβαλάς: "Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι..." [βίντεο]

Αποκαλύπτει την ηλικία του.

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου του αυτοβιογραφικού βιβλίου. 

Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως "καβάλησε το καλάμι" την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή, σχολιάζοντας μάλιστα και ποια ήταν η αντίδραση που είχαν οι συγκρατούμενοι του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Tο καβάλησα το καλάμι φυσικά, στον καθρέφτη μου μπροστά μου βέβαια και ποτέ έξω στον κόσμο. Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα. Εκεί καβάλησα το καλάμι και σκέφτηκα πως εγώ το κάνω καλύτερα και είπα στα παιδιά, "τώρα όλοι τα κελιά σας"! Έμπαιναν όμως πριν το πω για να μη με δυσαρεστήσουν".

Διαβάστε ακόμα: Λάκης Γαβαλάς: Μόλις είδε την Άντρη Αναστασιάδη στο προεδρικό μέγαρο την αποκάλεσε ταξιθέτρια

Όσο για την ηλικία του ο Λάκης Γαβαλάς χωρίς δισταγμό και ακομπλεξάριστος αποκάλυψε πως είναι 70 ετών, αναφέροντας: "Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος, 70ετών, φροντίζω την διατροφή μου, τη νοηματική μου μόρφωση και τροφή. Κάνω χορό, γιόγκα, πιλάτες και μποξ". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, λακης γαβαλας, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4587 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4397 s // Total time: 2.8984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X