Katy Perry: Η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει από ελληνικό brand και την κολάκευε [βίντεο]


Katy Perry: Η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει από ελληνικό brand και την κολάκευε [βίντεο]

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο instagram με το εν λόγω outfit.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι οι διάσημοι αστέρες που μένουν και διαπρέπουν από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και επιλέγουν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών για τις εμφανίσεις τους και τα acts τους.

Πρόσφατα, η σούπερ σταρ Katy Perry ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει μία από τις επιτυχίες της, λίγο πριν βγει στη σκηνή, όπου εντοπίσαμε πως φορούσε δημιουργία ελληνικού brand. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μια με εμφάνιση με total look από Milkwhite, και πιο συγκεκριμένα από τη συλλογή "Love is our future", που κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της Perry.

Διαβάστε ακόμα: Katy Perry: Ζήτησε να ανέβει στη σκηνή ο Orlando Bloom προκειμένου να τη βοηθήσει [βίντεο]

Η Katy Perry δεν είναι η μόνη που έχει αναγνωρίσει την ποιότητα του brand, καθώς και η Winnie Harlow αλλά και η Cardi B έχουν εμπιστευθεί τον Δημήτρη Μπαϊραμπά, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και ιδρυτή του Milkwhite για εμφανίσεις τους.

Με έδρα την Αθήνα, το Milkwhite εδώ και 6 χρόνια διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσπαθώντας μέσα από τις συλλογές του να εκφράσει την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας με χαρακτήρα και μοναδικότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχοντας καταλάβει "αυτό που θέλουν οι γυναίκες", είναι λογικό ο Δημήτρης Μπαϊραμπάς και το milkwhite να βρίσκονται στις επιλογές των μεγαλύτερων αστέρων του Hollywood. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags διασημοι, μόδα, katy perrry, gossip, showbiz, celebrities, milkwhite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8767 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4141 s // Total time: 2.2908 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X