Γίνε η ωραιότερη εκδοχή σου με fillers JUVÉDERM®


Γίνε η ωραιότερη εκδοχή σου με fillers JUVÉDERM®

Νιώσε πιο όμορφη από ποτέ αποκτώντας τη λαμπερή επιδερμίδα και τα ζουμερά χείλη που πάντα ήθελες.

Στη σύγχρονη Δερματολογία και Κοσμετολογία όλοι μιλούν για τη διασημότερη μη επεμβατική θεραπεία, η οποία καινοτομεί στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, για την απόκτηση αυτού που όλοι οι άνδρες θέλουν και όλες οι γυναίκες ποθούν. Ένα ανέγγιχτο από τον χρόνο πρόσωπο και δύο καλοσχηματισμένα χείλη που έχουν να πουν πολλά, πρώτα σε εσένα και μετά στους άλλους.

Αναφερόμαστε στις θεραπείες με filler υαλουρονικού οξέος, τα οποία έχουν την ιδιότητα να σμιλεύουν, να σχηματίζουν, να ανασηκώνουν και να επαναφέρουν τον χαμένο όγκο του προσώπου, σε οποιαδήποτε ηλικία.

Είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσει κάποιος τέλειο δέρμα και ονειρεμένα χείλη. Δηλαδή, μια επιδερμίδα ενυδατωμένη και σφριγηλή, χωρίς λεπτές γραμμές.

Ο Δερματολόγος Δρ. Αργύρης Μηχαηλίδης μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του υποδεικνύει  πλεονεκτήματα και λόγους για να εμπιστευτείς τα καινοτόμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος JUVÉDERM® και να επωφεληθείς από τα λαμπρά αποτελέσματα. Οι συγκεκριμένες θεραπείες, κυρίως, στοχεύουν στη διατήρηση της φυσικής εμφάνισης, χωρίς αντιαισθητικές υπερβολές, αναδεικνύοντας, έτσι, τη φυσική ομορφιά.

Η σειρά JUVÉDERM® διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων όπου το κάθε ένα από αυτά μπορεί να καλύψει διαφορετικές επιθυμίες ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου του κάθε ανθρώπου, χωριστά.

Τι ρόλο παίζουν τα χείλη στη συνολική ομορφιά του προσώπου; Ποια είναι τα σημάδια γήρανσης στα χείλη και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε;

Τα χείλη, ίσως είναι το πιο σημαντικό μέρος της ομορφιάς ενός προσώπου και η περιοχή όπου παρουσιάζονται τα πρώιμα σημάδια γήρανσης, αφού με την πάροδο του χρόνου χάνουν τον όγκο τους και λεπτές γραμμές εμφανίζονται γύρω τους. Οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ ήρθαν για να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου με ένα φυσικό, μη επεμβατικό τρόπο, γεμίζοντας τα χείλη και εξομαλύνοντας τις γραμμές γήρανσης.

Στην κλινική DC DERMATOLOGICUM το Juvéderm® ULTRA3 χρησιμοποιείται για τη μείωση των ρυτίδων και βαθύτερων γραμμών, ενώ το Juvéderm® ULTRA SMILE είναι η επιλογή που θα δώσει σχήμα και όγκο στα χείλη. Για όσους θέλουν να τονίσουν τα ζυγωματικά τους, το Juvéderm® VOLUMA® ενδείκνυται για την ενίσχυση και αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Πάντα προηγείται μια συμβουλευτική συνάντηση με τον ασθενή, όπου το εξειδεικευμένο προσωπικό προτείνει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας που θα προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα ταμπού περί θεραπειών ομορφιάς, πλέον, έχουν ξεπεραστεί. Θεραπείες με προϊόντα JUVÉDERM® εφαρμόζονται σε γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο, αφού με την ποιότητα και την ασφάλεια τους εξασφαλίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας αλλά και των θεραπευόμενων. Η ομορφιά είναι κάτι που μας αφορά όλους, αφού έχει άμεση επιρροή και στο πνεύμα και στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ, πόσο διαρκεί και ποια είναι η διάρκεια του τελικού αποτελέσματος;

Το ελιξίριο της νεότητας, όπως το αποκαλούμε στην κλινική, εγχέεται με βελόνα ή ατραυματική κάνουλα κάτω από τους ιστούς της επιδερμίδας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 15-30 λεπτά και εξαρτάται από το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας του κάθε θεραπευόμενου. Τα fillers JUVÉDERM® περιέχουν τοπικό αναισθητικό, την ονομαζόμενη λιδοκαΐνη, η οποία κάνει τη διαδικασία της θεραπείας ανώδυνη.

Μετά τη θεραπεία συνιστούμε την εφαρμογή πάγου, τοπικά, για την αποφυγή οιδήματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση μετά τη θεραπεία και διαρκούν έως και 24 μήνες, ανάλογα με τη θεραπεία που θα επιλεχθεί. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται πλήρως απ’ τον οργανισμό, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Μερικές αντιδράσεις που μπορεί να παρουσιαστούν και οφείλονται στην έγχυση, είναι ένα ήπιο οίδημα, μικρές μελανιές και τοπική ερυθρότητα και συνήθως υποχωρούν σε διάστημα 1-3 ημερών. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες όταν η εφαρμογή γίνεται με ασφαλή προϊόντα, από εξειδικευμένους γιατρούς.

Γιατί λοιπόν η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι θεραπεία επιλογής;

Η θεραπεία αυτή ήρθε και ανέτρεψε πολλά στον χώρο της αισθητικής. Στην κλινική πάντα επιλέγω JUVÉDERM® μιας και αποδεδειγμένα αποτελεί το νούμερο ένα brand υαλουρονικών παγκοσμίως που προσφέρει ικανοποίηση και τονώνει την αυτοπεποίθηση των θεραπευομένων μας. Ως κλινική, απαιτούμε την τελειότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια των ασθενών μας. Το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο τους τα λέει όλα.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie.

Θερμές ευχαριστίες στον Δρ. Αργύρη Μιχαηλίδη.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Απόφοιτος FSU University, Germany

Ιδρυτής Ιδιωτικής κλινικής DC DERMATOLOGICUM – Κέντρο Δερματολογίας και Ιατρικών Λέιζερ.

dcdermatologicum.com

IG: Juvederm Greece | FB: Juvederm Greece

Tags beauty, FILLERS, Juvéderm, DC DERMATOLOGICUM, face, lips, Ομορφια, προσωπο, υαλουρονικό οξυ, χείλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7004 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2628 s // Total time: 2.9633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X