Jessica Alba: Η ρουτίνα που ακολουθεί για ένα φθινοπωρινό glam beauty look


Jessica Alba: Η ρουτίνα που ακολουθεί για ένα φθινοπωρινό glam beauty look

Μοιράζεται τα μυστικά της για ένα flawless αποτέλεσμα.

Η γνωστή ηθοποιός  Jessica Alba, μοιράζεται συχνά τα μυστικά ομορφιάς της με τους ακολούθους μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Και γιατί όχι, αφού έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand, to "Honest beauty".

Πρόσφατα μας έδειξε την φθινοπωρινή της ρουτίνα για ένα glam look και είναι αρκετά εύκολη έτσι ώστε να μπορείς να ακολουθήσεις όλα τα βήματα ακόμη και αν βιάζεσαι.

Στο βίντεο, εξηγεί ότι το πρώτο βήμα που ακολουθεί είναι η προετοιμασία και η ενυδάτωση του δέρματος. Χρησιμοποιεί καθαριστικό και κρέμα προσώπου της δικής της μάρκας. Στη συνέχεια, για να καλύψει τους μαύρους κύκλους εφαρμόζει κρέμα ματιών.

Για να δώσει χρώμα στα μάγουλα χρησιμοποιεί ένα κοραλλί ρουζ και για τα μάτια επιλέγει μια σκιά σε καφέ απόχρωση την οποία τοποθετεί σε όλο το κινητό βλέφαρο. Για να τονίσει τις βλεφαρίδες της, τοποθετεί primer mascara και περιμένει 30 δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει πριν τοποθετήσει τη μαύρη μάσκαρα της.  Ταυτόχρονα, γεμίζει τα φρύδια της με ένα σέρουμ φρυδιών.

Τέλος, τοποθετεί ένα καφέ γκλος στα χείλη και το fall look της είναι έτοιμο! Δες πιο κάτω το βίντεο και ακολούθησε τα βήματα της για να πετύχεις το look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Photo credits: instagram @jessicaalba

Tags beauty, Jessica Alba, skincare, make up, beauty routine, Ομορφια, Μακιγιαζ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9438 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3629 s // Total time: 2.3067 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X