Κωστής Μαραβέγιας: Η αντίδραση που είχε όταν του έστειλε πρώτη φορά μήνυμα η Τόνια Σωτηροπούλου [βίντεο]


Κωστής Μαραβέγιας: Η αντίδραση που είχε όταν του έστειλε πρώτη φορά μήνυμα η Τόνια Σωτηροπούλου [βίντεο]

\"\"Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν...\"

Για τον πρόσφατο γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” ο Κωστής Μαραβέγιας. 

Για τον γάμο του συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα: "Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό . Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα. Στο ίδιο μέρος που μέναμε και αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε. Πολύ σύντομα το αποφασίσαμε. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω. Ήταν με ένα τραγούδι που μας συνδέει, με πολύ χιούμορ. Το νυφικό δεν το είδα πριν από τον γάμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Ήταν μια στιγμή γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι όπως την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπό σου". 

Διαβάστε ακόμαΚωστής Μαραβέγιας: Μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση γάμου στην Τόνια Σωτηροπούλου!

Στη συνέχεια, ο Κωστής Μαραβέγιας συμπλήρωσε: "Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό, αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή".

Ενώ αμέσως μετά ο τραγουδιστής μίλησε και για το πρώτο μήνυμα που έλαβε από την σύζυγό του σχολιάζοντας: "Όταν το είδα είπε “Υπάρχει Θεός”. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το “Που να βρω μια να σου μοιάζει”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags κωστης μαραβεγιας, τονια σωτηροπουλου, Γαμος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4387 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6071 s // Total time: 4.0458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X