Βρεθήκαμε στο υπέροχο event της Splash Nicosia! 


Βρεθήκαμε στο υπέροχο event της Splash Nicosia! 

Ποιοι έδωσαν το παρών τους;  

Η νέα SPLASH Boutique άνοιξε πρόσφατα σε νέα τοποθεσία στην καρδιά της Λευκωσίας και υποδέχτηκε τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 μεγάλων fashion brands σε ένα ολοήμερο fashion event!

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 2021, η νέα SPLASH Nicosia άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, σε ένα φανταστικό ολοήμερο fashion event! Εκλεκτοί καλεσμένοι, επώνυμοι και πιστοί πελάτες των καταστημάτων SPLASH, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έδωσαν το παρόν τους στο event, ενώ είδαν από κοντά το νέο, μεγάλο και υπερπολυτελές, σε μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή κατάστημα.   

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει και τις νέες γυναικείες συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μεγάλων οίκων μόδας όπως, Givenchy, Versace, Balmain, FENDI, Balenciaga κ.α.

Από τις 11.00-20.00 το κοινό απολάμβανε υπέροχα ποτά, καφέ και finger food, με μουσική υπόκρουση σε mainstream house ρυθμούς από τα DJ sets του DJ Andy Von Emanouel. 

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communications.

Βρείτε το νέο κατάστημα SPLASH Nicosia στην Λεωφόρο Ευαγόρου 25, 1066 Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22026520. Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός: 
 

Tags splash nicosia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0238 s // Total time: 0.0240 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X